FAQ Veel gestelde vragen

Hoe werkt Orviax© ?

Een zorgvuldig samengestelde formule van kruiden uit vele delen van de wereld zorgt ervoor dat de zwellichamen van de penis, ook wel corpora cavernosa genoemd, uitzetten wanneer de man opgewonden wordt. Aan beide zijden van uw penis heeft u twee sponzige gedeeltes (de corpora cavernosa). Er ontstaat een erectie wanneer je opgewonden raakt en er bloed naar de penis stroomt om deze zwellichamen te vullen. Orviax© is wetenschappelijk ontwikkeld om deze uitzetting van de zwellichamen te stimuleren en ze veel groter te maken. Hierdoor kunnen de zwellichamen meer bloed dan ooit opnemen.

Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid in te nemen; dat wordt het beste bereikt door een pil met een afgemeten hoeveelheid te slikken. Met drankjes, waarvoor je een pipet, theelepel of kopje nodig hebt, is het mogelijk dat je de verkeerde dosis binnenkrijgt.

Het Kinsey rapport is één van de meest complete studies over de penis tot nu toe. Het stelt dat de gemiddelde blanke man een penis heeft met een lengte 15,7 centimeter lang en een omtrek van 9,4 cm. Een gemiddelde zwarte Afrikaanse man heeft een penis met een lengte van 16 centimeter en een omtrek van 9.7 cm. Dit is een verschil van 0.3 cm, wat statistisch niet significant is. Globaal gezien is er geen verschil in de grootte van penissen. Orviax helpt de omvang van de stijve penis te vergroten.

Wij raden u niet aan Orviax© en alcohol tegelijkertijd te gebruiken, maar omdat Orviax© zeer krachtig is, zien de meeste mannen die alcohol drinken dezelfde - gewenste - resultaten.

Orviax© bestaat uit een veilige, merkgebonden selectie van speciale kruiden die beroemd zijn vanwege hun speciale eigenschappen en die zijn gemengd tot een krachtig en effectieve combinatie. Deze speciale kruiden worden over de wereld verzameld. Voor meer informatie over de ingrediënten klik hier.

Onze website maakt gebruik van 128-bit SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verzonden. Dit betekent dat, voor dat uw informatie naar ons verzonden wordt, het eerst wordt gecodeerd, zodat het onmogelijk is de informatie te onderscheppen.

U heeft de volgende betalingsmogelijkheden:
Visa Credit
Visa Electron
Mastercard Credit
Delta
Maestro